“RADIS” FINANSIRA STRUČNO USAVRŠAVANJE LJEKARA BOLNICE “SRBIJA”

JZU BOLNICA ISTOČNO SARAJEVO Nekategorisano “RADIS” FINANSIRA STRUČNO USAVRŠAVANJE LJEKARA BOLNICE “SRBIJA”
0 Comments

Firma “Radis” iz Istočnog Sarajeva finansiraće troškove stručnog usavršavanja tri ljekara iz ove Bolnice “Srbija” Istočno Sarajevo u Univerzitetskoj bolnici “Medipol mega” u Istanbulu.

Direktor Bolnice “Srbija” Nebojša Šešlija i direktor firme “Radis” Igor Dragutinović potpisali su danas ugovor o plaćanju svih troškova boravka i usavršavanja tri ljekara u Istanbulu.

Šešlija je zahvalio Dragutinoviću što je firma “Radis” odlučila da finansira troškove stručnog usavršavanja za doktoricu Ivanu Lalović, budućeg kardiologa, specijalistu otorinonaringologije dr Đorđa Pejića i specijalistu ginekologije i akušerstva dr Vladimira Radovića.

“Ovo je veliki gest kompanije iz Istočnog Sarajeva koja pokazuje svoju društvenu odgovornost tako što ulaže u znanje i usavršavanje našeg kadra koji će i dalje biti na raspolaganju stanovnicima naše regije”, istakao je Šešlija.

Šešlija je napomenuo da ovo nije prvi put da firma “Radis” pomaže ovu zdravstvenu ustanovu, dodavši da je ulaganje u znanje najisplatnije.

Dragutinović je istakao da je firma registrovana u Istočnom Sarajevu i samim tim je veliki broj njenih radnika korisnici usluga Bolnice “Srbija”.

On je rekao da su došli na ideju da, kao društveno odgovorna firma, pošalju nekoliko ljekara u jednu renomiranu svjetsku kliniku da bi usavršili svoje znanje, a da bi pacijenti imali bolju uslugu zdravstvene zaštite.

Doktorica Ivana Lalović zahvalila je menadžmentu Bolnice i Dragutinoviću što će finansirati njihov boravak u bolnici u Istanbulu.

Ona je naglasila da je planirano da, za početak, borave sedam dana, da steknu neke nove vještine, znanja i iskustva koje će primijeniti u liječenju i radu u Bolnici “Srbija”.

“Nadam se da ćemo se u Istanbulu pokazati dobro i da je ovo samo početak jedne dobre saradnje”, istakla je Lalovićeva.

Categories:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *