PROF. DR MILIĆEVIĆ: ISKRENE ČESTITKE POVODOM ORGANIZACIJE SIMPOZIJUMA

JZU BOLNICA ISTOČNO SARAJEVO Nekategorisano PROF. DR MILIĆEVIĆ: ISKRENE ČESTITKE POVODOM ORGANIZACIJE SIMPOZIJUMA
0 Comments

Prof. dr Snježana Milićević, specijalista urologije uputila je iskrene čestitke menadžmentu Bolnice „Srbija“ na organizaciji Simpozijuma u okviru obilježavanja „Dana Bolnice“.

„Veoma empatijski sam doživjela ovaj skup i radujem se sa vama što je Sarajevsko-romanijska regija sa Bolnicom „Srbija“ dobila ustanovu koja definitivno nudi sve uslove za rad sa aspekta prostora, opreme i kadra“.

Prema njenim riječima primarni cilj naše zdravstvene ustanove treba da bude edukacija kadra i da je ovaj Simpozijum pokazatelj da je menadžment Bolnice to prepoznao i da radi u tom pravcu.

Prof. dr Snježana Milićević je spoljni saradnik u našoj ustanovi protekle tri godine i dolazi jednom mjesečno kako bi obavljala preglede pacijenata. Kao predavač na Simpozijumu govorila je o oligometastatskom karcinomu prostate.

„Kao rođena Sarajka posebno sam vezana za ovu ustanovu, pružanje usluga i liječenje pacijenata sa ove regije. Stojim na raspolaganju kako za pomoć stanovnicima naše regije, tako i za edukaciju mlađeg kadra“, naglasila je prof. dr Milićević.

Categories:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *