DOC. DR ALEKSIĆ: BOLNICA “SRBIJA” JEDNA OD NAJMODERNIJIH BOLNICA U BiH

JZU BOLNICA ISTOČNO SARAJEVO Nekategorisano DOC. DR ALEKSIĆ: BOLNICA “SRBIJA” JEDNA OD NAJMODERNIJIH BOLNICA U BiH
0 Comments

Doc. dr Zoran Aleksić načelnik Klinike opšte i abdominalne hirurgije u Banja Luci, istakao je da je za Bolnicu „Srbija“ posebno vezan iz razloga što je bio u timu Vlade Republike Srpske koja je gradila ovu bolnicu.

On je dodao da je za vrijeme trajanja izgradnje Bolnice “Srbija” došao više od 30 puta u prisustvu koordinatora i pratio sam razvoj bolnice, opremanje i izmještanje u novi objekat.

“Nailazili smo na mnoge poteškoće, ali danas kada vidimo da smo napravili jako veliki posao i da je ova Bolnica sigurno ne samo ponos zdravstvenog sistema i Vlade Republike Srpske, nego je sigurno i jedna od najmodernijih bolnica u BiH“, naglasio je doc. dr Aleksić.

On smatra da uspjeh Bolnice “Srbija” čini prostor, oprema i da je od velike važnosti unaprijediti kadar, raditi na njihovom usavršavanju i edukovanju. Simpozijum koji je održan predstavlja jedan od načina unapređenja kadra.

„Mi treba da iznesemo svoje stavove, da čujemo novosti, prenesemo svoje znanje kako bi se mladi kadar edukovao. Čestitam na organizaciji i drago mi je da Bolnica nije stala u primanju novih ljekara “, istakao je doc. dr Aleksić.

Categories:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *