DOGOVORENA SARADNJA SA PROF. DR SC MED. PREDRAGOM ALEKSIĆEM NAČELNIKOM KLINIKE ZA UROLOGIJU VMA

JZU BOLNICA ISTOČNO SARAJEVO Nekategorisano DOGOVORENA SARADNJA SA PROF. DR SC MED. PREDRAGOM ALEKSIĆEM NAČELNIKOM KLINIKE ZA UROLOGIJU VMA
0 Comments

Bolnica „Srbija“ dogovorila je saradnju sa prof. dr sc med Predragom Aleksićem specijalistom urologije, supspecijalistom onkologije sa VMA, jednom od najpriznatijih i najvećih stručnjaka u oblasti urologije i onkologije.

„Zadovoljstvo nam je što smo dogovorili saradnju sa prof. dr Aleksićem koji će obavljati sve operacije iz oblasti urologije koje do sada nisu rađene u našoj ustanovi. Uz rad naših doktora i prof. dr Aleksića bićemo u mogućnosti da pružimo kompletnu zdravstvenu zaštitu iz oblasti urologije za sve stanovnike naše regije, a i šire”, istakao je direktor Bolnice Nebojša Šešlija.

Zakazivanje operacija vršiće se nakon obavljenog pregleda specijaliste urologije u Bolnici “Srbija” dr Pejića i dr Todorovića.

Prof. dr Aleksić medicinski fakultet završio je u Beogradu, a specijalizaciju iz urologije u Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu 1999. godine. Od tada je stalno zaposlen u Klinici za urologiju VMA gdje se trenutno nalazi na poziciji načelnika ove klinike. Nakon završenih specijalističkih studija iz oblasti urologije nastavio je usavršavanje u oblasti onkologije.

Prof. dr Aleksić zaposlen je kao vanredni profesor hirurgije na Medicinskom fakultetu Vojnomedicinske akademije. Autor je ili koautor u više stručnih i naučnih radova publikovanih u stručnim časopisima.

Categories:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *