UČENICI JU SREDNJOŠKOLSKOG CENTRA “SREBRENICA” POSJETILI BOLNICU “SRBIJA”

JZU BOLNICA ISTOČNO SARAJEVO Nekategorisano UČENICI JU SREDNJOŠKOLSKOG CENTRA “SREBRENICA” POSJETILI BOLNICU “SRBIJA”
0 Comments

Bolnicu “Srbija” danas su posjetili učenici trećeg i četvrtog razreda JU Srednjoškolskog centra “Srebrenica”, smjer – medicinski tehničar.

Učenici su obišli cijelu ustanovu zajedno sa glavnim sestrama Odjeljenja Bolnice “Srbija”, koje su ih upoznale sa procesom rada ustanove, odjeljenjima, operacionim blokom, poliklinikom.

Direktorica JU Srednjoškolskog centra “Srebrenica” , Sanja Močević istakla je da im je velika čast i zadovoljstvo zbog posjete Bolnici “Srbija”.

Ona je dodala da su smatrali dobrom odlukom, da učenici posjete Bolnicu “Srbija” iz razloga, kako je navela, što je ova bolnica jedna od reprezentativnih bolnica u Republici Srpskoj i djeca će moći mnogo da vide i nauče.

“Zahvaljujem se prije svega direktoru Bolnice Nebojši Šešliji, ali i ostalom osoblju, koji su nas jako lijepo ugostili i pokazali kako to izgleda jedna bolnica koja treba da bude primjer svim bolnicama u Republici Srpskoj”, naglasila je Močevićeva.

Direktor Bolnice “Srbija” Nebojša Šešlija izrazio je zahvalnost direktorici JU Srednjoškolskog centra “Srebrenica”, Sanji Močević na odluci da učenici ove škole dođu u posjetu i obiđu našu bolnicu.

On je napomenuo je da smo zahvaljući Vladi Republike Srpske dobili savremen objekat koji je ponos čitave regije, a posjeta učenika JU Srednjoškolskog centra “Srebrenica” je još jedan od dokaza da su to prepoznali i stanovnici čitave Republike Srpske.

“Naša vrata su otvorena za sve mlade ljude, učenike, studente, da dođu i posjete našu ustanovu i uvjere se u uslove sa kojima raspolažemo i nadamo se da će neki od njih u budućem periodu naći svoje zaposlenje u Bolnici “Srbija”, naglasio je Šešlija.

Categories:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *