ISPRAĆAJ U PENZIJU PRIM. DR DRAGANA JOVOVIĆA

JZU BOLNICA ISTOČNO SARAJEVO Nekategorisano ISPRAĆAJ U PENZIJU PRIM. DR DRAGANA JOVOVIĆA
0 Comments

Nakon 39 godina radnog staža, danas smo ispratili prim. dr Dragana Jovovića, specijalistu otorinolaringologije u penziju.

Prim. dr Dragan Jovović rođen je 29. 4. 1958. godine u Miljevini. Medicinski fakultet u Sarajevu završio je 1982. godine. Specijalistički ispit iz otorinolaringologije položio je 27. 12. 1990. godine.

Svoj radni staž započeo je u Medicinskom centru “Dr Mladen Stojanović” u Prijedoru, zatim je radio u OOUR-u za osnovnu zdravstvenu zaštitu Zenica, a nakon toga u radnoj zajednici radne organizacije RMG “Džemal Bijedić”. Od 1992. godine je radio u Zdravstvenom centru “Sveti Sava” Vukovar, a od 1997. godine u Zdravstvenom centru “Aranđelovac”.

Od 1999. godine bio je zaposlen u našoj ustanovi kao specijalista otorinolaringologije na Odjeljenju ORL I CFH.

Prim. dr Jovović ostvario je značajne rezultate u našoj ustanovi tokom svog višegodišnjeg rada, o čemu svjedoče naši pacijenti.

Za vrijeme svog rada u našoj ustanovi istakao se stručnošću, ljubaznošću, posvećenošću, kolegijalnošću. Zahvaljujemo mu se na požrtvovanom i predanom radu svih ovih godina i želimo mu da još dugo uživa u penzionerskim danima.

Categories:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *