USPJEŠNO OBAVLJENA ČETIRI KOMPLIKOVANA OPERATIVNA ZAHVATA IZ OBLASTI UROLOGIJE

JZU BOLNICA ISTOČNO SARAJEVO Nekategorisano USPJEŠNO OBAVLJENA ČETIRI KOMPLIKOVANA OPERATIVNA ZAHVATA IZ OBLASTI UROLOGIJE
0 Comments

Bolnica „Srbija“ nastavlja saradnju sa prof. dr sc med Predragom Aleksićem, specijalistom urologije, supspecijalistom onkologije sa VMA, jednom od najpriznatijih i najvećih stručnjaka u oblasti urologije i onkologije.

Prof. dr Aleksić boravio je po drugi put u našoj ustanovi i obavio četiri zahtjevne urološke operacije u saradnji sa urolozima naše bolnice, dr Todorovićem i dr Pejićem.

Uspješno su obavljene dvije radikalne nefrektomije kod tumora bubrega, jedna nefrektomija kod pionefroze i jedna nefrektomija kod afunkcije bubrega izazvane kalkulozom. Operisani pacijenti su dobro i trenutno se oporavljaju.

Ostvarenjem saradnje sa prof. dr Aleksićem naša ustanova je u mogućnosti da pacijentima, stanovnicima Sarajevsko-romanijske regije pruži kompletnu zdravstvenu zaštitu iz oblasti urologije.

Prof. dr Aleksić nastaviće da obavlja operacije u Bolnici Srbija, a zakazivanje se vrši nakon obavljenog pregleda specijaliste urologije u Bolnici “Srbija” dr Slaviše Pejića i dr Gorana Todorovića.

Categories:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *