BOLNICA „SRBIJA“ BOGATIJA ZA TRI NOVA SPECIJALIZANTA

JZU BOLNICA ISTOČNO SARAJEVO Nekategorisano BOLNICA „SRBIJA“ BOGATIJA ZA TRI NOVA SPECIJALIZANTA
0 Comments

U Bolnici „Srbija“ danas je održan sastanak direktora Bolnice Nebojše Šešlije sa tri doktora medicine, kojima su dodjeljene specijalizacije u našoj ustanovi.

Bolnica „Srbija“ kontinuirano ostvaruje predviđeni plan i program dodjeljivanja specijalizacija, a sve u skladu sa potrebama ustanove za novim kadrom.

Predstavljamo vam doktore medicine koji su postali dio našeg kolektiva i nadamo se da će svojim radom i trudom doprinijeti poboljšanju kvaliteta usluga u našoj ustanovi.

1. Dijana Lučić, rođena u Han Pijesku 16. 11. 1984. godine, specijalizant interne medicine,

2. Marija Todorović, rođena u Priboju 29. 12. 1995. godine, specijalizant pulmologije,

3. Aleksandra Milanović, rođena u Loznici 18. 10. 1992. godine, specijalizant interne medicine

„Zahvaljujemo se menadžmentu Bolnice „Srbija“ i veoma nam je drago što smo dobile priliku da radimo u ovoj ustanovi.Trudićemo se da maksimalno opravdamo ukazano povjerenje i da budu zadovoljni i naši nadređeni i pacijenti“, istakla je dr Dijana Lučić.

Dr Marija Todorović dodala je da se takođe zahvaljuje menadžmentu Bolnice koji im je omogućio napredovanje i usavršavanje kao mladim ljekarima u Bolnici „Srbija“ i da će se truditi da svoj posao rade najbolje što mogu kako bi stanovnicima Sarajevsko-romanijske regije omogućili najbolju zdravstvenu zaštitu.

Direktor Bolnice „Srbija“ Nebojša Šešlija mladim doktorima poželio je dobrodošlicu i sve najbolje u daljem radu u našoj ustanovi.

„Drago mi je da naš kolektiv raste i da smo u mogućnosti da mladim doktorima dodijelimo specijalizacije, kao i dodatno usavršavanje znanja. Želim im da ostvare uspjeh i da po završetku specijalizacije podignu nivo pružanja usluga u našoj bolnici“, naglasio je Šešlija.

Categories:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *