DOGOVORENA SARADNJA SA DR NENADOM LAKETIĆEM VRHUNSKIM STRUČNJAKOM ZA BOLESTI ŠTITNE ŽLIJEZDE

JZU BOLNICA ISTOČNO SARAJEVO Nekategorisano DOGOVORENA SARADNJA SA DR NENADOM LAKETIĆEM VRHUNSKIM STRUČNJAKOM ZA BOLESTI ŠTITNE ŽLIJEZDE
0 Comments

a velikim zadovoljstvom obavještavamo naše sugrađane da je Bolnica “Srbija” dogovorila saradnju sa dr Nenadom Laketićem, specijalistom nuklearne medicine, vrhunskim stručnjakom za bolesti štitne žlijezde.

Dr Laketić u Bolnici “Srbija” obavljaće ambulantne preglede 23. 10. 2023. godine od 12.00 časova.

Glavno polje rada dr Laketića su liječenje oboljenja štitne zlijede, punkcione biopsije tankom iglom, liječenje diferentovanih karcinoma štitne žlijezde radioaktivnim jodom, liječenje tireotoksikoze radioaktivnim jodom. Bavi se konvencionalnom nuklearnom medicinom, dijagnostičkim procedurama, scintigrafije akvizicijom na SPECT/CT-u.

U ambulantnom radu isključivo se bavi navedenim problemima.

Pri prvom pregledu potrebno je da pacijenti imaju urađene osnovne analize hormona FT4 I TSH i eventualno prethodnu dokumentaciju od značaja.

Ovo je potpuno nova usluga

u našoj bolnici koja do sad nije primjenjivana, a pregledi su komercijalne prirode i cijena pregleda je 100 KM.

Pacijenti pregled mogu zakazati na broj telefona: 057/325-327 u periodu od 14.00 do 14.30 časova, svaki radni dan.

Dr Laketić Medicinski fakultet završio je 2005. godine u Beogradu, a specijalizaciju iz nuklearne medicine takođe u Beogradu, 2014. godine.

Zaposlen je u Specijalnoj bolnici za bolesti štitne žlijezde i metabolizam Čigota, Zlatibor od 2007. godine do danas. Načelnik je Odjeljenja nuklearne medicine od 2019. godine.

Član je Udruženja nuklearne medicine Srbije, clan stručnog savjete matične ustanove.

Categories:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *