ODSJEK ZA ORTOPEDIJU I TRAUMATOLOGIJU DOBIO NOVOG SPECIJALISTU, DR NENADA ŠAPONJIĆA

JZU BOLNICA ISTOČNO SARAJEVO Nekategorisano ODSJEK ZA ORTOPEDIJU I TRAUMATOLOGIJU DOBIO NOVOG SPECIJALISTU, DR NENADA ŠAPONJIĆA
0 Comments

Odsjek za ortopediju i traumatologiju Bolnice „Srbija“ postao je bogatiji za specijalistu ortopedske hirurgije i traumatologije, doktora Nenada Šaponjića.

Srednju medicinsku školu dr Šaponjić završio je u Užicu 2002. godine, a nakon toga upisao je Medicinski fakultet u Foči koji je završio 2012. godine. Radio je kao volonter u našoj bolnici, a 2017. godine dobio je specijalizaciju iz ortopedske hirurgije i traumatologije.

Dr Šaponjić će svakodnevno raditi u ambulanti i obavljaće operacije u našoj ustanovi. Za ortopedsku ambulantu nema naručivanja.

Odsjek za ortopediju i traumatologiju pruža sledeće usluge: Dijagnostika i liječenje bolesti i povreda lokomotornog sistema operativnim i/ili konzervativnim tretmanom, zbrinjavanje svih vrsta povreda lokomotornog sistema po najsavremenijim operativnim i konzervativnim metodama, altroplastika kuka i koljena, liječenje ortopedskih oboljenja kod djece, liječenje svih vrsta septičnih stanja, ultrazvučna dijagnostika lokomotornog sistema, početna rehabilitacija (fizikalni tretman).

Dr Šaponjić je rekao da će se truditi da poboljša rad ortopedije na prostoru Sarajevsko romanijske regije, a sve uz podršku menadžmenta Bolnice „Srbija“.

Odsjek ortopedije uvijek je u zimskom periodu opterećen velikim brojem pacijenata, naročito pacijentima koji zadobiju povrede prilikom skijanja. Drago nam što su sada dolaskom dr Šaponjića usluge na ortopediji poboljšane i što našim korisnicima možemo pružiti kvalitetniju zdravstvenu njegu i zaštitu.

Categories:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *