ZAHVALNICA ZA DR SNJEŽANU KEŠELJ OD SRPSKE AKADEMIJE NAUKA I UMJETNOSTI SRBIJE

JZU BOLNICA ISTOČNO SARAJEVO Nekategorisano ZAHVALNICA ZA DR SNJEŽANU KEŠELJ OD SRPSKE AKADEMIJE NAUKA I UMJETNOSTI SRBIJE
0 Comments

Dr Snježana Kešelj, specijalista interne medicine-supspecijalista kardiologije naše ustanove dobila je zahvalnicu Srpske akademije nauka i umjetnosti Srbije- Odbora za kardiovaskularnu patologiju za izuzetan doprinos u radu Odbora povodom proslave 41. godine njenog rada.

“Najveći nivo nauke i umjetnosti je predstavljeno institucijom akademije nauka i umjetnosti. Kada dobijete jedno ovakvo priznanje vidite da neko prepoznaje vaš rad i trud i daje vam dodatnu motivaciju i želju”, istakla je dr Kešelj.

Ona je dodala da osjeća veliko poštovanje prema profesorima koji su veliki humanisti i naučnici i koji su joj omogućili da se bavi profesijom koju voli i što želi da što više zna i pruži svojim pacijentima.

„San svakog doktora je da radi u bolnicima i klinikama koje su povezane sa najvećim naučnim institucijama. Smatram da je veza između bolnice i akademije mjera svakog uspjeha i napretka u našoj profesiji u pogledu prevencije, primarne i sekundarne dijagnostike i liječenju pacijenata. Mi smo srećni ljudi ako imamo ostvarenu tu vezu i komunikaciju“, naglasila je dr Kešelj.

Ona je dodala da je supspecijalizaciju završila u Beogradu i da je kontinuitet saradnje nastavljen. Ostvarili smo saradnju kroz simpozijume, kongrese, seminare, gdje se srećemo i razmjenjujemo mišljenja. Mi smo uvijek otvoreni u pogledu dijagnostike, tretmana, najnovijih metoda liječenja da se obratimo jedni drugima i dajemo savjete.

„Imala sam svoje želje u profesiji koje sam mogla da ostvarim i zahvaljući Bolnici „Srbija“. Zahvalnicu koja je meni uručena smatram i zahvalnicom i priznanjem za Bolnicu. Zdravlje je najveće bogastvo svakog čovjeka i društva“, poručila je dr Kešelj.

Categories:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *