DR PEJIĆ I DR RADONJA NA KOGRESU ORL- HIRURGIJE GLAVE I VRATA U ISTANBULU

JZU BOLNICA ISTOČNO SARAJEVO Nekategorisano DR PEJIĆ I DR RADONJA NA KOGRESU ORL- HIRURGIJE GLAVE I VRATA U ISTANBULU
0 Comments

Naši ljekari sa Odjeljenja ORL i CFH, dr Đorđe Pejić, specijalista otorinolaringologije i dr Milan Radonja, specijalista otorinolaringologije učesnici su 13. balkanskog kongresa otorinolaringologije – hirurgije glave i vrata i 3. Kongresa ORL- hirurgije glave i vrata asocijacije centralne i zapadne Azije koji se održava u Istanbulu od šestog od osmog juna 2024. godine.

Napredak u otorinolaringologiji i hirurgiji glave i vrata je tema koja je obezbjedila relevantnost sastanka za delegate iz zemalja Balkana, zemalja Centralne i Zapadne Azije i celog sveta.

Kongresni format uključuje glavna predavanja, simpozijume, okrugle stolove, panel diskusije, video sesije. Ovaj događaj će okupiti na istom mjestu i u isto vrijeme naučnike i kliničare iz različitih zemalja, što će omogućiti razmjenu iskustava i ideja, sklapanje novih prijateljstava i saradnju.

Ponosni smo što su ljekari naše ustanove učesnici ovog značajnog kongresa i što kontinuirano prate sve savremene smjernice kliničke prakse koje svakodnevno primjenjuju u našoj ustanovi

Categories:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *